HSB industrie

HSB industrie

Prefab onderdelen uit BIM projecten

BIM-Hout levert al het hout uit uw BimProjecten. Met aanlevering van het 3D model kunnen de projecten geheel digitaal worden ingeladen zonder invoerfouten. Door de HSB software worden automatisch bestellijsten gemaakt en met de optimalisatie software van de CNC zaagstraat worden de projecten zo voordelig mogelijk verwerkt .

Standaard worden de elementen voorzien van alle benodigde informatie zoals lengte, pakketnummer , kopmaat etc.Met de zaagaggregaten worden de  houtbewerkingen met digitale precisie uitgevoerd. Het digitale CNC-bewerkingscentrum heeft de capaciteit om houtlengtes van 12 meter te bewerken met een breedte van 45 cm.

Digitaal inlezen

Diverse software pakketten kunnen digitaal ingelezen worden

Het laten uitwerken van uw zaagstaten op basis van PDF tekeningen is uiteraard ook mogelijk.


Vertex

Daksporen tot 12 mtr

Hoge daksporen zoals CLS 38×285 voor daken Rc-waarde 6 kunnen in één cyclus worden gezaagd, gefreesd en geboord met een perfecte passing van de HSB dakelementen.  Alle elementen worden standaard gelabeld en ook bestaat de mogelijkheid om de onderdelen direct op maat af te laten schrijven.

Muurplaten

Muurplaten t.b.v. de prefab kap kunnen direct in profiel en op maat bijgeleverd worden.

Douglas en eiken constructies

Voor de woningen met eiken en douglas onderdelen kunnen de onderdelen ook geheel op maat worden aangeleverd. Wanneer u een geschikt 3D model aanlevert kunnen de kap en de eiken en douglas onderdelen geheel op elkaar worden afgestemd. De opdrachtgever ontvangt naar wens een 3D model van de gehele kap op maat.