Eiken-Douglas constructies

Eiken-Douglas constructies

Complete eiken constructie

 

BIM-Hout levert complete Eiken en Douglas constructies voor toelevering aan o.a. de timmerindustrie en aannemers. Wij verzorgen hiervoor het complete traject vanaf het 3D tekenwerk tot en met de CNC verwerking. Bij Eiken en Douglas constructies zijn de authentieke verbindingen zoals pen & gat of zwaluwstaart verbindingen geheel naar wens digitaal in te stellen en CNC te verwerken. Met behulp van het bewerkingscentrum met de zaag, frees en boor aggregaten kunnen wij de authentieke verbindingen met een perfecte kwaliteit uitvoeren.

Een uitgebreide werktekening met alle gelabelde elementen wordt bijgeleverd en door de CNC verwerking is er een perfecte passing en is er een snelle montage op de bouw. De verbindingen worden geheel CNC gefreesd. Bim-Hout levert Eiken en Douglas onderdelen voor woningen en complete casco Eiken en Douglas constructies op maat.

Douglas kolommen en sporen met pen en gat verbinding

Tekenwerk

Aan de hand van een aan te leveren tekening vervaardigen wij het 3D model t.b.v. de CNC verwerking. Het is mogelijk om voor de productie een IFC model te ontvangen om het 3D model op uw eigen computer vooraf te bekijken. De doken voor de  pen en gat verbindingen worden standaard in eiken hout bijgeleverd met een diameter van 18 of 20 mm. Op aanvraag is het ook mogelijk om de doken in Douglas hout te leveren.

Vraag naar de mogelijkheden.

3D werktekening volgens BIM model